password reminder
 
 
stephen donald architects

 Project Description  Contact Architect
 Project details  Add to picks
 Practice Profile

Project Profile
Buckingham Road Studio

A single storey garden studio with basement level, comprising a light and spacious open plan lounge, kitchen/dining studio at ground level and sleeping and bathing space with large glazed windows at basement level. The basement space is illuminated by natural light via an external courtyard area. Designed as an annex to provide additional living space for a large + extended family, avoiding the need to move house during these trouble times. This is an ‘off-grid’ solution, deploying renewable and low energy sources, including solar evacuated tubes, ground source heating, rainwater harvesting septic drainage tanks and food cultivating walls and roof.

 

 
Buckingham Road Studio

Buckingham Road Studio
Buckingham Road Studio
Buckingham Road Studio